AMZ ProSale управлявление на акаунти на Български производители и търговци в Амазон и Ибей

Нашия партньор AMZ ProSale вече няколко години успешно управлява и развива акаунти на Български производители и търговци в Амазон, Ибей и Kaufland.de, помагайки им да наложат различни продукти на чуждите пазари.

Услуги:

 1.Проучване на конкуренти
Преди да започнете да продавате даден продукт, трябва да добиете представа кои са вашите конкуренти. AMZ ProSale ще ви изготви статистика кои са те и какви обороти генерират на месечна база.

 2.Консултация
Ако имате въпроси или се нуждаете от разяснение на даден казус? Опита на AMZ ProSale през годините ще ви бъде много полезен и ще ви помогне да не допускате грешки по пътя към успеха. Може да  заявите консултация тук https://calendly.com/amzprosale/60min/

 3.Проучване на конкретни продукти
AMZ ProSale предлага изследване на продажбите на конкретен продукт в пазарите-Германия, Италия, Франция, Испания,
Нидерландия и САЩ. Това ще ви помогне да се ориентирате кой продукт къде генерира най-големи печалби.

 4.Управление на рекламни кампании
Създаване, настройка, управление и оптимизиране на рекламни кампании за увеличаване на продажбите. Рекламните кампании са един от най-важните канали за генериране на трафик към вашия продукт.

 5.Създаване на листинги
AMZ ProSale ще създаде и публикува листингите за вас. Това включва: оптимизирано заглавие, добавяне на продуктови характеристики Bullet points – оптимизирани за съответния маркетплейс, добавяне на описание на продукта Product description, добавяне на ключови думи – Search terms, добавяне на снимки.

 6.Цялостна поддръжка на акаунта
В онлайн платформите процесите са много динамични. Непрекъснатите промени и различните ситуации, с които се сблъсква всеки продавач налага ежедневното контролиране на процесите в акаунта. Изпращането на стока и актуализацията на рекламните кампании са час от процесите, които трябва да се следят постоянно.

 7.Комуникацията с клиенти на техния език също е желателна.За ваше улеснение, AMZ ProSale предлага и тази услуга.

Registration
Български