Софтуер за складове и онлайн магазини

Tradefy - nачалник склад

Tradefy - вашия начаник скалд

order-collection

Tradefy - вашия началник онлайн продажби

мениджър продажби

Tradefy - вашия специалист продажби на едро

Tradefy - вашия персонален контрольор

За кои бизнеси е подходящ Tradefy SaaS

Склад за авточасти

СКЛАДОВЕ ЗА АВТОЧАСТИ

Склад за електроника

СКЛАДОВЕ ЗА ЕЛЕКТРОНИКА

СПОРТНИ СТОКИ

Склад за бижутерия

СКЛАДОВЕ ЗА БИЖУТЕРИЯ

Склад за козметика

КОЗМЕТИКА И ПАРФМЕРИЯ

Търговия с хранителни добавки

ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

Приложение за търговия - Tradefy SaaS

Tradefy SaaS е онлайн складов софтуер, достъпен от всяка точка на замята, където имате интернет. Без значение дали сте в офиса, на път или на почивка, имате 100% достъп и контрол над операциите на търговския си отдел и над дейността на складовия персонал.

Големия брой интеграции към платформи за онлайн търговия и CMS-и за онлайн магазини, осигуряват безпроблемно извличание на поръчките, скед изпълнение на поръчката връщат данни за тракинг, куриер и линк за проследяване на пратката.

Вгардената в Tradefy система за управление на листингите ви позволаява да променяте цените за всеки маркет плейс, освен това управлява стоковите наличности за всеки отделен листинг съобразно определена стратегия и складовата наличност.

В Tradefy може да поддържате отделна ценова листа за всеки клиент, специализирания инструмент за масова промяна на цените ви дава поглед в една страница, кой клиент каква цена ползва и ви позволява корекция на еднаквите цени с един клик.

Tradefy не изискава сложни настройки, и специалисти, които да администрират работата на склада, това е система която, документира, помни, обучава се и управлява дейността. Всички операции извършвани от персонала на склада се управляват от от елементарни процедури, при които системата е водещата, което на практика решава проблема с качеството на работната ръка.

„Незаменимите“ или хората които познават всеки продукт и знаят къде се намира. Подобни хора са добре дошли за всеки работодател, но с времето те осъзнават своята „незаменимост“, започват да бранят статуса си и се превръщат в спирачка и дори скрит враг за развитието на бизнеса. Tradefy решава този проблем като дава достъп до необходимата информация на всеки оператор, напътства го и контролира действията му.

Както президента Рейгън каза „Доверявай се но провервай“. В Tradefy всяка операция извършвана със стоково материални ценности, има вградени контроли, които намаляват възможностите за грешки звързани с човешкия фактор.

Независимо дали изпълнявате фулфилмънт на онлайн или B2B продажби, процедурите са разделени на две:

  • Събиране на продуктите от позиците им в склада. На този етап работник напътстван и контролиран от софтуера, минава по най краткия път и събира стоката, непбходима за изпълнение на поръчките.
  • Приключване на поръчките. Тази процедура включва физическото комплектоване и контрол, двуетапния метод на работа не само премахва грешките, но и значително ускорява дейността.

Предаване на пратките на куриер за транспортиране до депо. Това е едно от най-тъките места и точно тук се „губят“ най-голямо количество пратки. С Tradefy вие ще знаете на следващата сутрин точно колко и кои пратки са регистрирани в депото и има ли нерегистрирани.

Изпращане на групажни пратки. Това е друго слабо място където също се „губят“ стоки. Внедрявайки Tradefy SaaS вие в реално време може да получите информация какво сте изпратили, какво е пристигнало, и какво точно липсва.

В повечето случаи внедряването на нов складов софтуер е дълго, рисковано и скъпо платено „приключение“ с неизвестен край. Tradefy SaaS препокрива обичайната дейност, набира данни и се обучава в процес на работата, не налага нова организация, а просто вкарва ред и оптимизира процесите, работещите бързо оценяват това и подпомагат внедряването.

Съвети за успешно внедряване на Tradefy SaaS

Личен ангажимент на собственика. Няма никой по-заинтересован от успеха и резултата от внедряване на подобна система. Какво се изискава от вас? Просто да ползвате системата, по този начин вие в реално време виждате и оценяате напредъка на проекта.

Не определяйте отговорно лице. Основна грешка – „незменимия“ служител да контролира и осъществи внедряването, това ви гарнтира 100% неуспех, това е човека, който има най-малък интерес от успеха, ще бъде изключително зает и възпрепятстван с по-важни и неотложни проблеми, и колкото по-рано го осъзнаете, толкова по-бързо ще успеете да се откъснете от подобни зависимости и да дадете възможност на бизнеса си да расте.

Разчитайте на мързела на екипа си. Разрешете на персонала да контактуват с нашите специалисти, така те придобиват опит, обучават се и се контролират взаимно, работата им се оптимизира и „намират“ нови приложения, които да улеснят живота им.

Свържете се с наш експерт

Ако имате склад и не сте сигурни какъв софтуер да изберете, или имате въпроси относно Tradefy SaaS. Изпратете запитване и ние ще се свържем с вас до няколко часа.

Registration
Български