Пред Amazon FBA

Диверсификация на риска.

Какво е Amazon FBA

Amazon е най-големия онлайн търговец в Европа, и концентрира над 50% от всички електронни транзакции. За всеки търговец вкючването към платформта може да доведе до трицифрен ръст на приходите.

Програмата Fulfilment by Amazon или FBA на Амазон позволява на търговци да продават в платформата им и да складират стоката си във фулфилмънт центровете им, като Amzon изпълнява филфилмънтта.

Предимството за търговците е че предвайки стоката нямат повече ангажименти при получаване на поръчка тя се изпълнява автоматично.

Недостатъка е че това обхваща само Amazon и останалите платформи не могат да бъдат покрити.

Защо е необходим пред FBA

Изпращането на стока за Amazon FBA свързано с доста конкретни изискавания, които ако не се спазят стоката няма да бъде приета, или ще ви струва наистина скъпо. Освент това поддържане на големи стокови запаси в Амазон може да ви струва много, а при блокиране на акаунт изтеглянето наличностите отнема месеци.

Пред FBA от Tradefy

Пред FBA от Tradefy ви позволява да се концентрирате върху продажбите, като оставите складирането, обработката и организацията на логистиката към FBA на нас. С нашите скалдови услуги вие ще намалите разходите си за FBA, като същевременно ще си гарантирарте наверменни доставки.

Как работи

Съхранение в междинен склад

Приемане на стоката

Изпратете стоката или я поръчайте с директна доставка до наш фулфилмънт център.

Ние ще я приемем и ще я съхраним според вашите инструкции.

Проверка

Проверка

Съгласно вашите инструкции, ние ще инспектираме стоката като количество и качество, при съмнение ще ви предоставим снимков материал, за да се защитите от некоректни доставчици.

Обработка

Обработка

При поискване от ваша страна, ние ще обработим вашите породукти, ще ги комплектоваме, ще ги опаковаме и ще ги етикирани според вашите инструкции.

gifts

Рекламни материали

Ако планирате реклана кампания, ние можем да добавим рекламни брошури, подаръци, допълнителни продукти и купони за отстъпка.

съхранение

Съхранение

Ще съхраним продуктите ви според нуждите и инструкциите ви. Като цяло не е добра практика да съхранявате цялото количество в Амазон, заради цената или при блокиране на акаунта, затова междинния склад е добър вариянт.

Изпращане към фулфилмънт на Амазон

Изпращане към Амазон фулфилмънт

След като заявите прозорец за доставка ние ще изпратим стоката с избран от вас куриер или със заявен от вас с покупка на транспортни етикети от Амазон.

Връщания

Обратен адрес

Обратния адрес е ключов за успешните продажби, Амазон държат да има адрес където, те и клиентите да изпращат отказните поръчки, и продукти, като цяло те не желаят да се занимават с подобна дейност.

платформи

Фулфилмънт за други платформи

Амазон определено е водещия и най-силен маркет плейс, но както се казва „не слагайте всички яйца в една кошница“ Амазон често блокират акаунти заради различи верификации и това може да доведе дори до фалит, затова не чакайте това да се случи, а диверсифицирайте със собствен магазин и други платформи.

Свържете се с наш фулфилмънт експерт

Независимо дали сте стартиращ или утвърден бизнес, дали имате въпроси относно нашите фулфилмънт услуги или искате да започнете веднага. Изпратете запитване и ние ще се свържем с вас до няколко часа.

Registration
Български