Преглед на интеграциите

Интеграции

Какво представляват интеграциите

Интеграциите са програмна връзка – API между две системи, позволяващи им да комуникират, обменяйки структурирани данни.

Защо са важни

Интеграциите дават нови възможности, позволяват през една система да управлявате множество други без да навлизате в спецификите им.

Възползвайте се от преимуществата на нашите интеграции

интеграции

Активирайте лестно интеграциите на вашите магазини и се възползвайте от нашите фулфилмънт решения

eBay

eBay е глобална онлайн платформа за търговия, която позволява на купувачи и продавачи да търгуват с всякакви видове стоки.

Kaufland

Освен физическите си магазини, Kaufland има силно онлайн присъствие.Уеб сайтът на компанията позволява на онлайн търговци да създават акаунти и да търгуват с широк кръг стоки.

Интерграциа с Емаг

eMag

eMag е важен играч в областта на електронната търговия в Централна и Източна Европа. Основната част от продажбите Емаг извършва сам, но позволява на други турговци да използват платформата.

Интеграция Amzon

Amzon SPN

Амазон няма нужда от представяне, няхната програма SPN позволява на търговци да продават в платформата. Той е лидера и позволява глобално присъствие и на най-малките търговци.

Woocomers

WooCommerce

WordPress WooCommerce е най-популярната платформа за електронна търговия, за WordPress. Това е най-използвания плъгин за електронна търговия

Tradefy интеграции Shopify

Shopify

Shopify е онлайн базирана платформа за електронна търговия, предназначена да помогне на бизнеса да създава и управлява онлайн магазини.

Registration
Български