1. Складова площ в Германия
  2. Съвременно технологично решение
  3. Достъп до най-големите платформи за онлайн търговия
  4. Екип от професионалисти

Иновативен бизнес модел

Логистична платформа

Tradefy разполага със складови бази в ключови европейски градове в Германия, Испания и Англия.

Складовата ни площ в Герсхайм, Германия е с изключително стратегическа локация на границата с Франция, Белгия и Люксембург, позволяваща лесна и бърза доставка до страните от Западна Европа.

39317 Güsen

Erich-Weinert-Ring 28

Germany

Складовата ни база в Испания е разположена на брега на Средиземно море, в провинция Аликанте, автономна област Валенсия.

03313 Torremendo

Canteras 26C, Bulautogas 2012 S.L

 Spain

Складовете ни в Англия, не случайно са разположени в най – влиятелния, по отношение на пазарна икономика град в Европа – Лондон. Той е една от най – предпочитаните бизнес локации на световно ниво.

Unit 3, Pandora House

41-45 Lind Road

Sutton, Surrey, SM1 4PP

United Kingdom

Система за управление на складови наличности

Съвременен софтуер, чрез който екип от професионалисти управлява приемането, класифицирането, подготовката и експедирането на стоката. При продажба на продукт се получава автоматично известие в електронната система, продуктът се подготвя за изпращане и се предава на куриер за доставка до клиента. По Ваше желание в опаковката на продукта могат да се добавят рекламни материали. Всичко това се случва автоматично и Вие не се ангажирате с този процес.

Продажби в Amazon и ebay

Amazon и eBay са най-големите платформи за онлайн търговия в света, включващи над 300 млн. клиенти и над 4 млн. търговци. Tradefy предлага професионално изграден и поддържан Premium профил, гарантиращ по-високо доверие от страна на клиентите и по-добри възможности за увеличаване на продажбите. Определянето на крайните цени е изцяло във ваши ръце!

Съдействие от експерти в целия процес

• Достъп до екип от професионалисти, които са в готовност да предоставят навременна подкрепа и консултация по всеки въпрос.
• Превод и адаптация на продуктовите описания за съответен пазар.
• Съдействие при първоначалното въвеждане на продуктовата информация и оформяне на Вашият търговски профил в Amazon и eBay.

Продавайте директно на над 200 милиона потребители