1. Складова площ в Германия
  2. Съвременно технологично решение
  3. Достъп до най-големите платформи за онлайн търговия
  4. Екип от професионалисти

Иновативен бизнес модел

Логистична платформа

Складова площ в Герсхайм, Германия – изключително стратегическа локация на границата с Франция, Белгия и Люксембург, позволяваща лесна и бърза доставка до страните от Западна Европа.

Система за управление на складови наличности

Съвременен софтуер, чрез който екип от професионалисти управлява приемането, класифицирането, подготовката и експедирането на стоката. При продажба на продукт се получава автоматично известие в електронната система, продуктът се подготвя за изпращане и се предава на куриер за доставка до клиента. По Ваше желание в опаковката на продукта могат да се добавят рекламни материали. Всичко това се случва автоматично и Вие не се ангажирате с този процес.

Продажби в Amazon и ebay

Amazon и eBay са най-големите платформи за онлайн търговия в света, включващи над 300 млн. клиенти и над 4 млн. търговци. Tradefy предлага професионално изграден и поддържан Premium профил, гарантиращ по-високо доверие от страна на клиентите и по-добри възможности за увеличаване на продажбите. Определянето на крайните цени е изцяло във ваши ръце!

Съдействие от експерти в целия процес

• Достъп до екип от професионалисти, които са в готовност да предоставят навременна подкрепа и консултация по всеки въпрос.
• Превод и адаптация на продуктовите описания за съответен пазар.
• Съдействие при първоначалното въвеждане на продуктовата информация и оформяне на Вашият търговски профил в Amazon и eBay.

Продавайте директно на над 200 милиона потребители