Имате въпрос?


Моля, прочетете често задаваните въпроси по-долу и ако не намерите отговор на вашият въпрос, може да ни го изпратите.
Ние ще се опитаме да отговорим възможно най-бързо.

 • Какво трябва да направя, за да се включа?

  Следвайте следните стъпки:

  1. Регистрирате се в платформата Tradefy
  2. Въвеждате в продуктите, с които желаете да търгувате;
  3. Изпращате продуктите в склада в Германия;
  4. Избирате в кои търговски канали да публикувате продуктите за продажба след тяхното получаване в склада; продуктите се активират на търговските платформи до 24 часа след тяхното публикуване;
  5. Получавате автоматично известие в електронната система при продажба на продукт, той бива подготвен за изпращане и предаден на куриер за доставка до клиента;
  6. Получавате информация за извършената покупка в реално време;
  7. Управлявате всички процеси в търговските платформи онлайн само чрез своя профил в Tradefy (количества, описания, изображения, публикуване, цени на продуктите и др.);
  8. Имате поглед в реално време върху всички процеси – налични количества, цени на продуктите, поръчки, история на продажбите, натрупана сума от продажби, задължения и др.

 • Защо да ползвам тази услуга, вместо да си направя сам магазин в Amazon или eBay?

  Tradefy предоставя няколко ключови предимства, които спестяват време и ресурси:

  • Надеждност на доставките – стоката се намира в Германия. Професионален екип се грижи за нейното складиране, обработка и изпращане към купувача
  • Кратки срокове на доставка – до 2 дни при стандартна и в рамките на  24 часа при експресна доставка до Германия. За сравнение изпращане от България отнема 7 – 10 дни
  • Ниска стойност на доставката в сравнение с изпращане на продукт от България.
  • Управлявате всички процеси само от едно место –   своя профил в Tradefy и имате поглед върху цялата търговска схема
  • Професионално изградени профили в Amazon и eBay, интегрирани с търговската платформа, управлявани от експертен екип. Профилите със статус Prime seller  в Amazon или eBay plus –  извеждат предложенията на по-предна позиция в търсенията и вдига допълнително интереса и доверието към продукта.
  • Европейските клиенти имат по-голямо доверие към местни доставчици и са готови да платят по-висока цена към такъв. Използвайки Tradefy, търговците фигурират в Amazon и eBay като местни за съответния пазар.

 • Ще мога ли да предлагам продуктите си ако не говоря добре чужд език?

  Да. Tradefy предлага цялостна подкрепа при изготвянето на описанията на различните езици, спрямо пазарите, на които искате да продавате. Необходимо е да имате подходящи изображения на продуктите и описания на български език.
 • Какъв е срокът за съхранение на моя стока в склада и какво се случва ако не е продадена след този срок?

  Сами преценявате колко време да съхранявате стоката си в склада и кога да я върнете. Плащанията са на месечна база, не заплащате никакви такси, ако не сте използвали услугата.
 • Какво се случва ако стоката ми се повреди, докато се съхранява в склада в Германия?

  Щетите се поемат от Tredify, с изключение на случаите, в които е изтекъл срокът на годност.
 • Каква е процедурата при връщане на закупената от клиента стока, спрямо европейското законодателство в 14-дневен срок?

  Върнатата стока се получава в склада и ако е необходимо единствено препакетиране то се извършва на място и се пуска за повторна продажба. При необходимост за извършване на други дейности, които могат да се осъществят в склада, то те се извършват. Всички други въпроси с обсъждат индивидуално с търговеца и се действа по негова инструкция.
 • Как получавам парите от реализираните продажби?

  Изплащане на сумите от продадени продукти се осъществява автоматично по банков път един или два пъти месечно след изтичане на периода, в който клиентът има право да върне продукта.
 • Кога става прехвърлянето на собствеността на продуктите?

  Продуктите са Ваша собственост до момента на тяхната продажба. Можете във всеки един момент да вземете решение за доставка на нови стоки, спиране от продажба, изпращане на адрес или връщане на продукти.

Попитайте ни

Име (*)

И-мейл (*)

Въпрос (*)