Мисия и Визия

Tradefy има за цел да предлага най-съвременните технологични, логистични и маркетингови решения в сферата на интернет продажбите.

Нашата мисия е да предоставяме надеждна и достъпна услуга на българските производители, чрез която да преодолеят ограниченията на българския пазар и да се възползват от възможностите на онлайн търговията.

История

Платформата Tradefy е създадена от Илия Пенчев и Стоян Стоянов (снимки), предприемачи с над 20-годишен опит. Наред с основния им бизнес в областта на възобновяемата енергия – OMServices, са собственици на марката висококачествени облекла за лов и риболов Raptor Hunting Solutions.

В практиката си Илия и Стоян се сблъскват с трудностите, свързани с износа на произведени в България стоки на международните пазари. Непосилните условия на големите търговски вериги и големите възможности, които открива онлайн търговията, ги мотивират да създадат цялостна система за складиране и търговия в най-платежоспособните европейски пазари и да я предложат на български производители и търговци.